Сумка з телячої шкіри жіноча бордова

Звичайна ціна 67 800 ₴

Сумка з телячої шкіри жіноча бордова

Звичайна ціна 67 800 ₴

Ми гарантуємо, що ви отримаєте ціну на 10% вигіднішу, ніж в будь-якому іншому магазині України, якщо ви знайдете ідентичний товар дешевше, ніж у нас. Ви можете бути впевнені, що ми пропонуємо найкращі умови для вашої покупки.

Для того, щоб отримати гарантію, товари, що порівнюються, повинні бути повністю ідентичними - однакове найменування товару, виробник, модель, колір, розмір, і комплектація. Товар, який ви порівнюєте, повинен бути в наявності і готовий до продажу.

Важливо врахувати, що гарантія найкращої ціни діє протягом 14 днів з моменту купівлі у нашому магазині, не враховуючи дня купівлі. Ми зобов'язуємося порівнювати ціни лише без урахування застосування індивідуальних знижок, спеціальних купонів, подарункових карток, акцій тощо.

Ми впевнені в якості наших товарів та переконані, що надаємо найкращі ціни на ринку. Однак, щоб гарантувати прозорість і чесність відносин з вами, ми можемо відмовити в забезпеченні гарантії кращої ціни, якщо ми не маємо можливості достеменно переконатися в ідентичності пропозиції конкурента або актуальності його ціни.

Ми піклуємося про ваші права та зобов'язані дотримуватися чинного законодавства України. Наша гарантія не обмежує ваші права і надає додатковий комфорт і впевненість під час покупок.

Обирайте DOMINO і насолоджуйтесь розкішним досвідом покупок з найкращими цінами! Ми завжди тут, щоб задовольнити ваші потреби та забезпечити найвищу якість обслуговування.

Дякуємо, що обираєте нас!

Колір Бордовий
Сумка Sicily культова модель бренду, виготовлена ??з високоякісної телячої шкіри Dauphine. Цей витончений аксесуар доповнений фірмовою платівкою, що надає особливу особливість завдяки комбінації гальванічного покриття. Дизайн сумки поєднує у собі елегантність та практичність, роблячи її універсальним варіантом для будь-якого випадку.
Декор: Фірмова платівка з двома видами гальванічного покриття
Склад: 100% шкіра теляча
Застібка: передній клапан із застібкою на подвійний потайний магніт
Країна виробник: Италия
Догляд: спеціалізоване чищення
Артикул: 178079

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ТА ПРИМІРКА

Доставка товарів та примірка по всій території України безкоштовна. 
Узгодити деталі доставки замовлення можна в робочі дні з 10:00 до 20:00 за телефоном 0 800 33 00 40.

Доставка товарів у містах Київ та Одеса і на відстані до 20 кілометрів від них, здійснюється кур'єром магазину DOMINO.
Доставка відбувається на наступний день після підтвердження замовлення з 10:00 до 20:00.

Зв'яжіться з менеджером у чаті або за телефоном:

Схожі товари

Купити в 1 клік
Наш консультант передзвонить Вам та уточнить деталі
Купити
Купити в 1 клік
Підтвердити замовлення
Наш консультант передзвонить Вам та уточнить деталі